Plataforma impulsada por la Fundación Bertelsmann

Volver al listado

Fira d’Orientació Formativa i Professional “Terrassa tria futur”


Publicado por: Dpto. de Comunicación de la Fundación Bertelsmann

#

  • Quan: 7 i 8 de maig 

L’Alianza para la Formación Profesional Dual, la Fundació Bertelsmann i la xarxa d’ambaixadors Somos FP Dual participen a la Fira “Terrassa tria futur” que tindrà lloc els dies 7 i 8 de maig. Impulsada per l’Ajuntament de Terrassa, aquesta fira neix com a espai de trobada, on les persones, joves i adultes que necessiten orientar el seu futur formatiu i professional podran conèixer de primera mà l’ampli ventall de l’oferta educativa que actualment es pot trobar a Terrassa. Això inclou des de l’oferta de formació professional inicial i batxillerats fins a l’educació superior i als estudis artístics i la formació professional per a l’ocupació.

De la mà de l’Alianza, la Fundació Bertesmann i Somos FP Dual s’oferiran tallers per a joves, families i empreses per tal d’acostar l’FP Dual a tots aquests públics i aprofundir en els seus avantatges.

 

PROGRAMA

  • Dijous 7 de maig, 18h: directe d’Instagram amb Carlos Sánchez, aprenent d’FP Dual de Grau Mitjà de Mecanitzat a Salesians Terrassa i Ferromecanica S.A. Per poder entrar a la xerrada has de connectar-te al perfil de @somosfpdual el dia i hora indicats.
  • Divendres 8 de maig, 11h: “L’FP Dual, una oportunitat de futur per a les empreses”. Xerrada orientativa per a empreses sobre la Formació Professional Dual a càrrec de Xavier Fabregat i Enric Borràs, assessors tècnics de l’Alianza para la FP Dual. Inscriu-te
  • Divendres 8 de maig, 16h: “Pares, canvieu la vostra visió sobre la Formació Professional Dual”. Xerrada orientativa per a pares i mares sobre Formació Professional Dual a càrrec de Carlota Torrens, assessora tècnica de l’Alianza para la FP Dual. Inscriu-te

Consulta la informació general de la Fira

Eventos relacionados

2024-05-20 21:30:15