Plataforma impulsada por la Fundación Bertelsmann

Volver al listado

10 anys del Consell de la Formació Professional i l’Ocupació de Granollers


Publicado por: Dpto. de Comunicación de la Fundación Bertelsmann

#

Dijous 23 de gener de 2020

Teatre Auditori de Granollers (c. Torras i Bages, 50)

Horari de 8.45 a 14 h

Inscripció: aquí 

 

Amb motiu del 10 aniversari del Consell de l’FP de Granollers el proper dijous 23 de gener de 2020 tindrà lloc una jornada adreçada a professionals dels àmbits educatiu i empresarial, així com a les  administracions per parlar i debatre sobre la Formació Professional des del món local. Sota el títol «Treballant junts per una FP millor» es presenta una jornada amb ponències i taules rodones. 

Els consells de l’FP, agrupats sota el Fòrum de Ciutats amb Consell de l’FP, han permès que s’hagin sumat els esforços de tots els agents (centres educatius i formatius, empreses, organitzacions socials, administracions, entitats,…) per fomentar, difondre i promoure la Formació Professional  en cadascun dels nostres territoris.

 

Preprograma

Treballant junts per una FP millor

8.45 h Acreditacions

9:15 h Benvinguda institucional

9.45 h La FP que queremos (Ministeri d’ Educació i Formació Professional)

10.15 h Ponència marc: La FP al segle XXI. Què podem fer des del món local en un món global. Oriol Homs, sociòleg, NOTUS.

11 h Coffe break

11.30 h Taules rodones en paral·lel: 

TAULA 1: *Abandonament escolar prematur i noves oportunitats educatives, coordinada per la Gerència de Serveis d’Educació de la Diputació de Barcelona, amb: Aina Tarabini (UAB), Jordi Valldeoriola (Consell Comarcal d'Osona) i Sole Íniguez (Ajuntament de Sant Celoni)

TAULA 2 * La Innovació aplicada en l’àmbit de l’FP:  subdirecció general  de Programes i Projectes del Departament d’Educació, amb: Juan Carlos Molinero (TKNIKA) i Mirian Milán (Cap del Servei de Programes i Projectes de Foment dels Ensenyaments Professionals)

* s’ha d’escollir una taula 

12.30 h Experiències. Bones pràctiques en FP Dual de les ciutats del Fòrum de Ciutat amb Consell de l’FP , moderada per Guillem Salvans, Fundació Bertelsmann. Amb les experiències de l’Ajuntament de Barcelona, Ajuntament de Lleida i Ajuntament de Mataró.

13.30 h  Lliurament de reconeixements a totes las empreses de Dual de Granollers

14 h Cloenda

Eventos relacionados

2024-05-20 01:59:10